De meest unieke persoonlijke service

Een uniek op maat gemaakte website

 Jouw eigen Website
op maat gemaakt

Relatief lage prijzen en vele gratis'extra's

Mobiel & tablet compatible + goed vindbaar

Ruime ervaring in het bouwen van Websites

Wij denken altijd met je mee

Vele gratis extra's

N

Persoonlijk contact voor het beste resultaat

Velen gingen je voor

 

De verhalen van onze klanten

 

”Logo ziet er goed uit, website ook. Heb ook veel geleerd van het contact met Jack. Ik heb nu de tools om verder te kunnen met mijn onderneming. Ik geef jullie een 10.”’

Hamid H, 15 februari

”Één dag voor de lancering van mijn Website veranderde ik toch van gedachte. Ik wilde toch een andere homepagina. Ik durfde eigenlijk niet te bellen om half 10 s’avonds. Maar er werd naar me geluisterd en er is tot diep in de nacht doorgewerkt om ervoor te zorgen dat ik 100% tevreden was. Zelden zo’n fantastische ervaring gehad met een partij.”

Jaap B, 17 januari

”Ik vond het lastig om een keuze te maken bij wie ik mijn website zou laten bouwen. Ben uiteindelijk meer dan tevreden met mijn keuze. Ik vond het fijn dat jullie met me meedachten en ik ben erg trots op mijn website. Ik zou jullie aan iedereen aanraden.”

Tessa K, 21 februari

”Klasse hoe snel jullie dit hebben opgepakt, zeker onder de tijdsdruk. Er was genoeg ruimte voor feedback waardoor ik uiteindelijk precies de website kreeg die ik in gedachten had. Dit lijkt me uitstekende basis een een samenwerking op lange termijn.”

Sharona T, 29 januari

Wij gaan door het vuur voor de klant en dat is uniek anno 2020. 

De websites die wij bouwen zijn relatief goedkoop, innovatief en gericht op het genereren van klanten. Onze experts hebben ruime ervaring met het bouwen van effectieve websites.

Kunnen we jou ook helpen?

Uniek persoonlijk contact

Je krijgt bij ons niet alleen een website, we denken met je mee en willen bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Voor minder dan het beste resultaat gaan wij niet. Én dat zie je terug in onze uitzonderlijke klanttevredenheid.

Gratis foto's en video's

Wij hebben toegang tot de grootste database met de meest unieke en excentrieke foto’s. 

 

 

 

 

 

Onze websites hebben een sterke prijs / kwaliteitsverhouding

Zodat we jou niet belasten met onnodig hoge kosten tijdens het ondernemen.

Een mobiel en tablet compatible website

Voor de beste gebruikersvriendelijkheid.

T

Goed vindbaar door zoekmachines

Één van onze SEO experts zorgt ervoor dat jouw website goed vindbaar is.

 

 

Persoonlijk contact.

Bij de ontwikkeling van de website staat persoonlijk contact centraal.
Er zijn meerdere feedbackmomenten, zodat jij exact de website krijgt die voldoet aan al je wensen en behoeften. Wij laten je graag praten met mensen die weten waarover ze het hebben. Daarom maakt één van onze experts graag een gaatje vrij in zijn/haar agenda om al je vragen te beantwoorden.

De cijfers.

Wij zijn de beste keuze voor ondernemers

%

Persoonlijke service

Jaar ervaring in het vak

Gebouwde Websites

%

Geeft ons hoger dan een 8

Ontvang gratis per mail onze brochure

Wij laten jou graag praten met mensen die weten waarover ze het hebben. Daarom maakt één van onze experts graag een gaatje vrij in zijn/haar agenda om vrijblijvend al jouw vragen te beantwoorden. In de mail die je ontvangt, kun je de gewenste datum en het gewenste tijdstip aangeven waarop jij graag gebeld wilt worden door één van onze experts.